Najpredávanejšie, najlacnejšie, v akcii. V kategórii Cestoviny, ryža, strukoviny nájdete produkty od 1.61 € až po 5.57 €. Medzi najpredávanejšie patrí Aprocel Nízkobielkovinové niťovky 250 g a Allnature Fazuľa adzuki bio 500 g. Dobré recenzie má Allnature Pšeno bio 500 g. V nestranných rebríčkoch, testoch, porovnania a diskusiách vedie Aprocel nízkobielkovinné cestoviny rezance 1x250 g. Vyberte si kvalitné produkty z kategórie Cestoviny, ryža, strukoviny. Ak nájdete inde lacnejšie, ako v našom katalógu, napíšte nám komentár.
Nízko bielkovinové cestoviny na domáce použitie.
Fazuľa adzuki v BIO kvalite zasýti a dodajú telu bielkoviny. Majú pomerne výraznú orieškovú chuť....
Bulgur v BIO kvalite vyniká vysokým obsahom vlákniny a zároveň minimálnym množstvom tuku. Je...
Jáhly v BIO kvalite sú prirodzene bezlepkovou surovinou, a preto sú vhodné aj pre celiakov a...
Nízko bielkovinové cestoviny na domáce použitie.
Quinoa cestoviny sú bez lepku a pšenice, takže ich môžu konzumovať ľudia citliví na lepok a ich...
Pohánka obsahuje významné množstvo draslíka, vápnika a horčíka a je tiež bohatá na stopové prvky,...
BIO Zero Noodles sú mimoriadne chutné nízkokalorické cestoviny s takmer nulovým obsahom...
BIO Zero Rice sú mimoriadne chutné nízkokalorické cestoviny s takmer nulovým obsahom sacharidov,...
BIO Proteínové cestoviny patria medzi bezlepkové vegánske prílohy v BIO kvalite. Sú tvorené múkou...
Tieto prirodzene bezgluténové špagety sú vhodné pre bezlepkovú diétu a slúžia ako náhrada...
Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov Umbrie, Pulie a...
Bezvaječné cestoviny, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do...
Cícer alebo rímsky hrach v BIO kvalite. Má všestranné využitie. Je ideálny na prípravu nátierok,...
Červená šošovka v BIO kvalite je ľahko stráviteľná av okamihu hotová. Nie je potrebné ju vopred...
BIO Čierna fazuľa je príloha, ktorú si môžete hneď po rozbalení pridať k mäsu, do polievky,...
BIO Cícer je sterilizovaný, bez nálevu a vhodný k okamžitej konzumácii. Patrí k zdrojom bielkovín...